Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | Verkkokirjakauppa

Verkkokirjakauppa

Tervetuloa Boklundin verkkokauppaan!

Tervetuloa Boklundin erikoiskirjakauppaan.

Boklund.fi on erikoiskirjakauppa joka ensisijaisesti myy ja hoitaa pienten kustannusyhtiöiden jakelua. Boklund tekee kirjojen löytämisen ja tilaamisen helpoksi. Joka kirjalla on oma esittely ja linkeistä löydätte enemmän tietoa esimerkiksi kirjailijasta ja kustantajasta.

Seuraa boklund.fi uutuusjulkaisuja ja tuoretta tarjontaa! Täältä löytyy uusin suomenruotsalainen tarjonta ja vuoden 2018 aikana enenevissä määrin myös suomenkielisiä uutuusjulkaisuja.

Boklund.fi myy sekä kuluttajille että jälleenmyyjille. Boklundin haluaa olla kirjallinen salonki netissä, täynnä mielenkiiintoista informaatiota.

Boklundilta löytyy myös paperikauppa ja kiinnostava tarjonta suomalaisten ja kansainvälisten brändien lautapelejä. Pelikaupan erikoisuutena on ruotsin- ja englanninkieliset lauta- ja korttipelit sekä kansainvälisten brändien palapelit.

Yrityksestä

Oy Boklund Ab on suomalainen yritys joka perustettiin luomaan räätälöityjä palveluja ensisijaisesti pienille kustantajille ja julkaisijoille ja auttamaan heitä kotimaisilla ja ruotsalaisilla markkinoilla.

Yritys sai perustamisvaiheessa projektitukea Euroopan unionin Vipuvoimaa ohjelmasta EU 2014-2020.