Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | Tietosuoja

Tietosuoja

Oy Boklund Ab käsittelee henkilötietojasi huomioiden Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen nro 201 6/67 määräyksen (GDPR = General Data Protection Regulation). Avatessasi tilin tai asioidessasi boklund.fi:ssä hyväksyt alla olevat käytännöt.


Suojelemme henkilötietojasi

Huolehdimme henkilökohtaisten tietojesi suojelemisesta parhaalla mahdollisella tavalla. Emme myy emmekä jaa tietojasi kolmannelle osapuolelle ja noudatamme toiminnassamme aina voimassa olevaa tietoturvalakia.

Tiedot, joita keräämme ostaessasi yksityisasiakkaanamme boklund.fi:stä ovat nimi, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Nämä tietosi luovutat meille vapaaehtoisesti asioidessasi boklund.fi:ssä tai tilatessasi uutiskirjeemme. Verkkosivumme sisältävät yhteyksiä muihin verkkosivuihin. Huomioithan, että muilla verkkosivuilla on omat henkilösuojauskäytännöt, joista Oy Boklund Ab ei ole vastuussa millään tavalla.

 

Jälleenmyyjät ja kirjastot

Mikäli ostat meiltä jälleenmyyjänä tai kirjastona, keräämme tietosi kuten yhteyshenkilöltä. Yhteystietosi kerätään siinä yhteydessä kun sinä tai edustamasi taho sopimuksen allekirjoitatte. Tietosi säilytetään niin kauan, kun sopimus on voimassa.

 

Kuinka käytämme ja säilytämme tietoja?

Käytämme keräämiämme henkilötietoja ensisijaisesti lähettäessämme sähköpostilla uutiskirjeitä ja muuta ajankohtaista tietoa toiminnastamme. Voitte lopettaa uutiskirjeen tilauksen klikkaamalla uutiskirjeen alareunasta lopeta tilaus/unsubscribe, jolloin osoitteesi poistuu postituslistaltamme.


Uutiskirjetilaus voidaan perua klikkaamalla uutiskirjeen alareunasta löytyvästä linkistä. Silloin sähköpostiosoitteenne poistuu postituslistaltamme.

 

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?


Jälleenmyyjät, kirjastot ja muut organisaatiot

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin se on tarpeellista sopimuksemme loppuunsaattamiseksi ja niin kauan, kun laki sitä edellyttää. Kun kyseessä ei ole sopimukseen liittyviä osia, vaan esimerkiksi kirjanpidollisiin tai muihin rahallisiin sopimuksiin liittyviä tietoja, säilytämme tietosi vain niin kauan, kun se on tarpeellista tai lakisääntöistä.


Yksityisasiakkaat

Säilytämme henkilötietojasi ylläolevista syistä niin kauan, kun sinulla on tili bokund.fi:ssä.


Oikeutesi

Huolehdithan, että luovuttamasi tiedot ovat oikein ja aina ajan tasalla. Voit milloin tahansa muokata tietojasi boklund.fi:n omilla sivuillasi. Mikäli haluat poistaa tietosi kokonaan lähetä poistopyyntö osoitteeseen info@boklund.fi. Pyyntösi jälkeen poistamme kaikki henkilötietosi. Saat sähköpostilla vahvistuksen, kun tietosi on poistettu.

Boklund pyrkii siihen, että kaikki tiedot ovat oikeita. Mikäli kuitenkin havaitset virheellistä tietoa, kerrothan siitä meille.