Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | Kustantajat

Kustantajat

 

Kustannusyhtiöt ja omakustantajat

Boklund on teille suunnattu kokonaiskonsepti ja erityisesti pienten kustantajien tarpeisiin kehitetty kokonaisuus. Tarjoamme teille edullisia mutta tehokkaita ratkaisuja. Tavoitteemme on jatkuvasti kehittyä voidaksemme tarjota teille jatkuvasti parannettuja palveluja!

Boklund tarjoaa provisiopohjaisen kokonaisratkaisun

  • markkinointiin,

  • myyntiin, jälleenmyyjille ja kirjastoille muun muassa,

  • verkkokirjakauppoihin kuluttajille,

  • jakeluun ja myytyjen kirjojen laskutukseen,

  • kuukausittaisen myynnin ja maksatusten raportoinnin julkaisijalle 

 

Lähetämme automaattisesti sähköisen uutiskirjeen jälleenmyyjille ja kirjastoille kun teemme sopimuksen uudesta otsikosta tai tuotteesta. Samalla muistutamme julkaisijan mahdollisista backlist-otsikoista. Tiedot löytyvät helposti myös täältä boklund.fi:stä . Boklund haluaa kerätä tietoa kirjoista ja niiden tekijöistä. Kaikkien saataville!

 Avustamme mielellämme muun muassa mainoslehtien tai postikorttien muotoilussa ja painatuksessa. Ota yhteyttä meihin!

Boklund tarjoaa myös varastopalveluja ja ylläpitää varastosaldoraportteja kirjanpitoanne varten. Sopimus perustuu matalaan julkaisumaksuun ja kertaluonteiseen uuden nimen/otsikon luontimaksuun. Kiinnostunut? Lähetä sähköposti asiakaspalveluumme info@boklund.fi niin vastaamme puhelimitse tai sähköpostilla

Jos haluatte julkaista kirjan - ks Julkaise kirja osio täällä sivustollamme, niin saatte tietoa siitä, mihin kääntyä avun saamiseksi prosessin aikana.