Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | Jälleenmyyjille

Jälleenmyyjille

Jälleenmyyjät ja kirjastot

Tiedot ja ehdot jälleenmyyjille

Boklundin asiakkaana voitte tilata monen kustantajan ja julkaisijan kirjoja samalla samasta paikasta. Nopea, helppo, kustannustehokas tilaus tehdään verkossa www.boklund.fi . Saatte tilaamanne tuotteet yhdellä kuljetuksella ja yhdellä laskulla ja olette säästäneet ajassa sekä kalliissa kuljetus- ja laskutusmaksuissa.

Ottakaa yhteyttä kun haluatte tietoa jälleenmyyyjien alennuksista, kirjastojen alennuksista ja muista ehdoista, niin palaamme asiaan puhelimitse tai sähköpostitse. Ystävällisesti antakaa tarkat yhteystiedot ja aihe mitä tiedustelunne koskee, niin otamme teihin yhteyttä!

Asiakaspalvelu  Oy Boklund ab info@boklund.fi 

                 

Tietoja kirjoista ja kustantajista

Boklund tarjoaa tiedot kirjoista, kirjailijoista sekä julkaisijoista, helppokäyttöisesti kaikille verkkosivuillamme vieraileville. Markkinoimme otsikkojanne ja kirjojanne! Teemme kirja- ja kustantajatiedot helpoiksi lähestyä kaikille lukijoille ja asiakkaille.

Boklund sivustolla markkinoimme mielellämme teitä jälleenmyyjiä. Kuuntelemme toiveitanne ja otamme ne tosissamme. Teemme kaikkemme jotta asiakkaat löytävät teidät.

 

Kiinnostaako pelit ja paperituotteet 

Jos pelit ja paperituotteet kiinnostavat teitä - ottakaa suoraan yhteyttä meihin niin saatte jälleenmyyjiä koskevaa tietoa.

 Hae jälleenmyyjän kirjautumistunnusta täyttämällä hakemus!

 

Tähdellä merkityt kentät vaaditaan*.