Valittu määrä ylitti varastosaldon

I morgon kanske mor kommer

Mayvor Palmborg

27,20€ 24,73€

Året är 1920. Anni som är uppvuxen i Karelen har svårt att anpassa sig till sitt nya liv i en svensk by i Österbotten. Språket är främmande och hon känner att folk talar om henne. Hur ska det bli med framtiden? Det här är inte det liv hon hade föreställt sig. Snart kommer hon att behandlas som en spelpjäs i en mans spel och tvingas bege sig långt från Finlands gränser.

Ilmari får tidigt lära sig vad utanförskap är. Förbisedd och bortvald hänvisas han tidvis till luffarens liv längs vägarna. Hans ungdomsdrömmar och förhoppningar krossas. Vem är egentligen hans mor och när kommer hon tillbaka? Omständigheterna gör honom rebellisk och ostyrbar. Men det finns några som vill honom väl och erbjuder honom hjälp.

En kall vinterdag står Tant Anna vid köksfönstret. Hon väntar att någon ska komma med ved, för förrådet är nästan tomt. Hon är inte orolig, veden brukar alltid komma. Men nu knackar det på stora ingången. Hon får ett oväntat besök.

I Mayvor Palmborgs verklighetsbaserade debutroman vävs tre livsöden samman. Trånga moral-uppfattningar och orättvisa livslotter ställer huvudpersonerna inför svåra utmaningar. Vad är en människa villig att offra och när kan hon ta emot hjälp?

Varastossa
Määrä
-
+

Tekijä

Mayvor Palmborg, kirjailija
Heidi Jylhä/Solid Media, kansikuva & layout

ISBN

978-952-7320-14-3

Kustantaja

Boklund Publishing

Sivumäärä

152 s

Julkaisuvuosi

2021-08-18,
09.11.2021

Alkuperäisnimi

Mitat L/K/P

14,5 / 21,5 / 1,5 cm

Paino

312 grammaa

Formaatti/sidosasu

Sidottu

Kieli

Ruotsi

Ikäryhmä

Aikuiset

Aihealue

Romaani

Avainsanat

Boklund Publishing
Kaunokirjallisuus
Tositarina