Valittu määrä ylitti varastosaldon

Lev mer på mindre

Maria Österåker

29,00€ 26,36€

Lev mer på mindre är en bok om livet. Livet på landet, landet på jorden, jorden i landet. Maten på bordet, djuren i hagen, djuren på bordet och maten i magen.

En dag vaknade vi upp och märkte att världen basunerade ut budskap om miljömedvetenhet, hållbarhet, ekologi och hela grejen med att klara sig själv. Saker som med tanke på vårt österbottniska arv borde sitta i vår ryggmärg. Förfärat märker vi att så inte är fallet. Vi vet inte hur vi bakar vårt eget bröd, odlar våra egna morötter, matar våra egna hönor eller kokar vår egen pastasås. Allt för länge har vi förlitat oss på att någon annan tar hand om allt det här och vi känner att vi inte längre har kontroll över vad vi äter eller hur vi påverkar världen. Precis där och då bestämmer vi oss för att börja leva mera medvetet och resultatet av vår resa har du i din hand.

Vi vill ge dig en bok full av recept, inspiration och praktiska tips kring matlagning, trädgårdsodling och liv för både djur och människa. En bok fylld med det äkta och det glädjefyllda. En sommar när livet är som bäst.

Varastossa
Määrä
-
+

Tekijä

Maria Österåker, kirjailija
Patricia Rodas, valokuva
Aja Lund, layout
Malin Båtmästar, resepti

ISBN

978-952-930-2000

Kustantaja

Österåker & Österåker Ab

Sivumäärä

148 s

Julkaisuvuosi

2012

Alkuperäisnimi

Mitat L/K/P

25 / 20 cm

Paino

600 grammaa

Formaatti/sidosasu

Nidottu

Kieli

Ruotsi

Ikäryhmä

Aikuiset

Aihealue

Avainsanat

Ilmasto
Keittokirjat
Luonto ja ympäristö
Pohjanmaa
Puutarha
Terveys
Viljely
Yhteiskunta ja politiikka