Valittu määrä ylitti varastosaldon

Vad är meningen?

Barbro Teir

30,34€ 27,58€

Existentiella

perspektiv

på livet

Vad är meningen? Det undrar Gunn Fahler när livskriserna hopar sig. En familjemedlem är svårt sjuk och på jobbet är det kaotiskt. Det är tydligt att livet inte går att kontrollera.

Svar är förgängliga medan frågor står sig, kontrar Alex Kamp, den existentiella coach Gunn uppmanas att gå till.

Tillsammans reflekterar de under tio sessioner kring Gunns livssituation, historia och riktning. Gunn ser sitt liv i relief till existentiella tänkares verk och texter. Hon får verktyg och modeller som hjälper henne att sätta ord på dilemman och utmaningar. Hon börjar ta lyra på livets hårda bollar i stället för att ducka.

Barbro Teir, existentiell coach och ledarskapsutbildare, visar i berättelsen hur existentiella perspektiv kan fungera både i det privata och det professionella livet.

Varje människa är unik och den existentiella filosofin undviker att klassificera och förenkla, förklara och reparera”, skriver hon i förordet. Likaså är varje möte unikt. Det som händer mellan Gunn och Alex kan inte ske mellan andra människor.

Barbro Teir har bakgrund i medie- och förlagsvärlden samt examen i sociologi. Efter en karriär som journalist och 20 år på olika chefspositioner bytte hon bana och fördjupade sig i existentiell filosofi hos EXI (Institutet för existentiella samtal) i Stockholm. 2018 blev hon Finlands första certifierade existentiella coach. Hon jobbar med ledarskapsutveckling i näringslivet och den offentliga sektorn.

www.perspectives.fi

Lyssna på Barbro i podcasten PodScriptum:

Varastossa
Määrä
-
+

Tekijä

Barbro Teir, kirjailija
Henrik Westbacke, kansikuva & kuvitus

ISBN

978-952-94-3726-9

Kustantaja

Barbro Teir / All Those Perspectives

Sivumäärä

143 s

Julkaisuvuosi

2020-10-14

Alkuperäisnimi

Mitat L/K/P

16 / 20 / 1,5 cm

Paino

343 grammaa

Formaatti/sidosasu

Siduttu

Kieli

Ruotsi

Ikäryhmä

Aikuiset

Aihealue

Avainsanat

Filosofia
Johtajuus
Valmennus

Suosittelemme sinulle myös