Valittu määrä ylitti varastosaldon

Maria och demonen - En vuxen anorektikers dagbok

Maria Holmberg

Huipputarjous

12,60€ 11,45€

”Jag är läraren inom psykiatrisk vård som vaknar upp på akuten och inser att om jag vill fortsätta att leva är jag tvungen att inom en kort tid övervinna min anorexi. Efter mycket ångest, terapi och inre kamper mot min egen spegelbild möter jag till slut den värsta demonen av alla, orsaken till varför jag insjuknade.”

Som 39 åring får Maria diagnosen anorexi. Hennes liv har i många år dominerats av träning, bantning och grym ångest. Under den period då sjukdomen är som värst börjar hon skriva dagbok. Skrivandet hjälper henne att stå ut med ångesten och tankarna som plågar henne nästan dagligen. I den här boken får vi följa henne under sjukdomstiden och hennes väg ut ur den.

Maria måste möta mörka minnen, större och svartare än hon någonsin kunnat föreställa sig. Det visar sig att orsaken till sjukdomen går att spåra 30 år tillbaka i tiden och att Maria inte är ensam om sitt öde. Vägen tillbaka till det friska livet blir svår och hård. Hon faller och reser sig många gånger, men hittar sin väg ut ur sjukdomen genom en levande varelse som ger henne livsglädje på nytt.

Varastossa
Määrä
-
+

Tekijä

Maria Holmberg, kirjailija
Studio Andrei, graafinen suunnittelija

ISBN

978-952-7320-01-3

Kustantaja

Boklund Publishing

Sivumäärä

192 s

Julkaisuvuosi

2018

Alkuperäisnimi

Mitat L/K/P

14 / 20,5 / 1 cm

Paino

221 grammaa

Formaatti/sidosasu

Nidottu

Kieli

Ruotsi

Ikäryhmä

Nuoret aikuiset,
Aikuiset

Aihealue

Elämäkerrat ja muistelmat

Avainsanat

Boklund Publishing
Elämäkerrat
Olof Film
Syömishäiriö