Valittu määrä ylitti varastosaldon

Inkompetent och ett fynd

Gunvor Sarelin-Sjöblom

35,60€ 32,36€

Det var tydligt att den gamla pafflådan hade gömts undan med stor omsorg. Den hittades i elfte timmen då dödsboet redan var tömt. Tillvaratagen men sedan lämnad orörd i hela fjorton år! Det var först under Corona-våren som det kändes rätt. Det var dags att öppna lådan: Den var till brädden fylld av brev. Mellan en ung kvinna och en ung man. Brev som det inte var meningen att skulle bevaras för eftervärlden... Eller!?

Gunvor Sarelin-Sjöbloms tredje bok följer Violas sju decennier i en autobiografisk och lokalhistorisk dokumentär. Ett ovanligt vanligt och onormalt liv. En ung, sökande flicka, en optimistiskt egensinning kvinna och en realistiskt mogen åldring med många insikter. Från början basmarinerad av sina föräldrar, men redan efter aderton bårar med ett eget perspektiv på hur man kan leva ett liv maximalt med det förstånd och den energi som getts som gåva. Och som med tacksamhet ännu vaknar upp till varje ny morgon med den 'Blonde', liksom under alla dessa fem decennier - hittills.
Att få lära känna sina föräldrar fjorton år efter att ha begravt dem, kan antingen vara ångestfullt eller trösterikt. Det är tack vare lådan som "Inkompetent och ett fynd" blev en livsberättelse, liksom undantagsåret 2020 blev ett uppvaknande för en hel värld.

Varastossa
Määrä
-
+

Tekijä

Gunvor Sarelin-Sjöblom, kirjailija
Bjarne Sjöblom, valokuvaus & skannaus
Grafica Layout/Ulrica Wik, layout

ISBN

978-952-94-4451-9

Kustantaja

Ostroplan/Gunvor Sarelin-Sjöblom, oma kustantaja

Sivumäärä

252 s

Julkaisuvuosi

2021-03-22

Alkuperäisnimi

Mitat L/K/P

13,5 / 21 / 1,5 cm

Paino

419 grammaa

Formaatti/sidosasu

Nidottu

Kieli

Ruotsi

Ikäryhmä

Aikuiset

Aihealue

Elämäkerrat ja muistelmat

Avainsanat

Elämäkerrat
Historia