Valt antal överträffade lagret

Ledaren III

Harry Sanfrid Backström

27,10€ 24,64€

Denna bok är helt fristående från de två föregående böckerna om ledarskap. Tematiken är densamma, att hur fungera som en kristen ledare. Men perspektivet är annorlunda. I denna bok ligger fokus på Jesus Kristus och hans sätt att handla och fungera samt resonera som ledare i olika sammanhang. Mycket handlar om hans mandat och den förebild som han verkligen är. Det är ju så att hans ledarskap inte är i förfluten tid, han lever och verkar fortfarande.

Boken är avsedd för dig som i ditt nuvarande värv fungerar som ledare och det är också för dig som planerar att bli ledare. Boken är också avsedd för dig som är medarbetare till en kristen ledare för att du på ett bättre sätt förstår varför din ledare agerar och fungerar på det sätt han eller hon gör. Som medarbetare är du en tjänare i organisationen, men på samma sätt är ledaren organisationens tjänare. Vi är alla satta till att tjäna varandra, på olika sätt och med olika gåvor. Det är styrkor och svagheter som vi sätter i organisationens tjänst.

Det är också om att vi ska respektera varandra, oberoende vilken tjänst, arbetsuppgift eller uppdrag vi har fått att förvalta. Yttermera är detta en bok för dig som är i beslutsfattarställning. Du sitter kanske i en styrelse eller i fullmäktige. Boken hjälper dig att förstå det engagemang som ledaren har och att kunna uppskatta ledaren för det han eller hon gör. På samma sätt som med medarbetaren och ledaren är det viktigt att Du som beslutsfattare visare respekt och omtanke för de människor som tjänar organisationen och där Du verkar som beslutsfattare. Dina egna personliga intressen och strävanden måste stiga åt sidan inför ditt uppdrag i organisationen. Det är möjligt och många gånger behövligt att som ledare tänka att hur skulle ledaren Jesus ha gjort i mitt ställe inför en uppgift och som kanske är problematiskt på något sätt.

I lager
Antal
-
+

Medarbetare

Harry Sanfrid Backström, författare

ISBN

978-952-69279-2-3

Förlag

Leary-Books

Omfång

201 s

Utgivningsår

,
2022

Original titel

Mått B/H/R

14,7 / 21 / 1 cm

Vikt

326 gram

Media/bandtyp

Häftad

Språk

Svenska

Åldersgrupp

Vuxna

Varugrupp

Samhälle & politik

Nyckelord

Leary-Books
Ledarskap