Valt antal överträffade lagret

Lev mer på mindre

Maria Österåker

29,00€ 26,36€

Lev mer på mindre är en bok om livet. Livet på landet, landet på jorden, jorden i landet. Maten på bordet, djuren i hagen, djuren på bordet och maten i magen.

En dag vaknade vi upp och märkte att världen basunerade ut budskap om miljömedvetenhet, hållbarhet, ekologi och hela grejen med att klara sig själv. Saker som med tanke på vårt österbottniska arv borde sitta i vår ryggmärg. Förfärat märker vi att så inte är fallet. Vi vet inte hur vi bakar vårt eget bröd, odlar våra egna morötter, matar våra egna hönor eller kokar vår egen pastasås. Allt för länge har vi förlitat oss på att någon annan tar hand om allt det här och vi känner att vi inte längre har kontroll över vad vi äter eller hur vi påverkar världen. Precis där och då bestämmer vi oss för att börja leva mera medvetet och resultatet av vår resa har du i din hand.

Vi vill ge dig en bok full av recept, inspiration och praktiska tips kring matlagning, trädgårdsodling och liv för både djur och människa. En bok fylld med det äkta och det glädjefyllda. En sommar när livet är som bäst.

I lager
Antal
-
+

Medarbetare

Maria Österåker, författare
Patricia Rodas, foto
Aja Lund, layout
Malin Båtmästar, recept

ISBN

978-952-930-2000

Förlag

Österåker & Österåker Ab

Omfång

148 s

Utgivningsår

2012

Original titel

Mått B/H/R

25 / 20 cm

Vikt

600 gram

Media/bandtyp

Häftad

Språk

Svenska

Åldersgrupp

Vuxna

Varugrupp

Nyckelord

Hälsa
Klimat
Kokböcker
Natur och miljö
Odling
Österbotten
Samhälle och politik
Trädgård