Valt antal överträffade lagret

Virkkaajan vapaus

M. Luutonen, A-M. & G. Bäckman

34,54€ 31,40€

Virkkaajan vapaus on kirja käsitöistä ja tekstiilikulttuurista kiinnostuneille. Kirja tuo lukijoiden ja tekijöiden ulottuville aineistoa museoiden kätköistä. Kirjoittajat ovat vierailleet monessa museossa ja päässeet tutkimaan ja kuvaamaan tekstiilejä. Kirjassa on tietoa virkkauksen historiasta, kiinnostavien virkkaajien ajatuksia ja paljon virkattujen asusteiden ohjeita. Monet mallit ovat saaneet lähtökohtansa museoiden tekstiileistä. Ohjeiden avulla myös aloittelijat onnistuvat virkkaamaan. Kirjassa on runsaasti upeita kuvia.

Marketta Luutonen on käsityökulttuurin tutkija ja filosofian tohtori. Hän on kiinnostunut neuleen ja virkkauksen historiasta sekä ihmisten ja tuotteiden suhteista. Erityisen innostunut hän on korsnäsinpaidoista.

Anna-Maija Bäckman on kotiteollisuusopettaja, joka on kiinnostunut perinteisistä tekstiileistä ja niistä avautuvista mahdollisuuksista uudelle suunnittelulle.

Gunnar Bäckman on valokuvaaja, joka on dokumentoinut ympäristöä, ihmisiä ja esineitä. Hän tutkii ja kehittää valokuvausta.

Intervju på svenska

Intervju med svar på finska

I lager
Antal
-
+

Medarbetare

Marketta Luutonen, författare
Anna-Maija Bäckman, författare
Gunnar Bäckman, författare

ISBN

978-952-7005-65-1

Förlag

Förlaget Scriptum

Omfång

233 s

Utgivningsår

2020-10-12

Original titel

Mått B/H/R

17,5 / 25 / 1,7 cm

Vikt

722 gram

Media/bandtyp

Häftad

Språk

Finska

Åldersgrupp

Vuxna

Varugrupp

Handarbete

Nyckelord

Förlaget Scriptum
Handarbete

Rekommenderad för dig

M. Luutonen, A-M. & G. Bäckman: Virka Fritt

Virka Fritt

M. Luutonen, A-M. & G. Bäckman

32,44€ 29,49€