Valt antal överträffade lagret

Vääntöä Kiinassa

Björn Ådahl

"En tiedä, miksi kiinalainen johtaja ryhtyi väärentämään asiakirjoja. Hän oli nuori ja innokas ja halusi ehkä vain yrityksen parasta, mutta oli sen sijaan vähällä aiheuttaa katastrofin."

- Exel Composites-yrityksen entinen toimitusjohtaja Vesa Korpimies

36,54€ 33,22€

Kovatteiset poliisiratsiat, rikolliset työvtekijät ja kekseliäät huijarit ovat esimerkkejä siitä, mitä suomalaiset liikemiehet voivat joutua kokemaan Kiinassa. Heidän on myös kamppailtava tiukan verottajan, sekavan byrokratian ja epäluotettavan oikeusjärjestelmän kanssa. Kaiken huipuksi taustalla kummittelee johtava, mutta arvaamaton kommunustinen puolue.

Hongkongissa asuva yritysjuristi Jari Vepsäläinen on yli 25 vuoden ajan auttanut länsimaisia yrityksiä välttämään kohtalokkaita ansoja Kiinassa. Kirjassa Vääntö Kiinassa hän useat muut yritysjohtajat kertovat hyvistä ja huonoista kokemuksistaan tässä valtavassa ja usein ällistyttävässä maassa.

Vääntöä Kiinassa kertoo myös monista muista kiinalaisen yhteiskunnan puolista. Muun muassa energiahuolto, ympäristöongelmat, vanheneva väestö ja nykynuoriin kohdistuvat paineet ovat esillä. Kirjassa poiketaan lisäksi kaksi kertaa Malesiassa.

I lager
Antal
-
+

Medarbetare

Björn Ådahl, författare
Susanna Andersson, översättare
Bonnie Jia, illustratör & layout

ISBN

978-988163349-1

Förlag

Apsara

Omfång

263 s

Utgivningsår

2015

Original titel

Kämpatag i Kina

Mått B/H/R

14,8 x 21,8 x 2,2 cm

Vikt

540 gram

Media/bandtyp

Inbunden

Språk

Finska

Åldersgrupp

Vuxna

Varugrupp

Samhälle, politik och debatt

Nyckelord

-