Valt antal överträffade lagret

Mikä on tarkoitus?

Barbro Teir

30,34€ 27,58€

Eksistentiaalisia

näkökulmia

elämään

Mikä on tarkoitus? Sitä Gunn Fahler pohtii, kun elämänkriisit kasaantuvat. Yksi perheenjäsenistä on vakavasti sairas ja töissä vallitsee kaaos. On selvää, ettei elämää voi hallita.

Vastaukset ovat katoavaisia, mutta kysymykset säilyvät, vastaa eksistentiaalinen valmentaja Alex Kamp, jonka luo Gunn on ohjeistettu menemään.

Yhdessä he reflektoivat kymmenen session aikana Gunnin elämäntilannetta, historiaa ja suuntaa. Gunn löytää helpotusta elämäänsä eksistentiaalisten ajattelijoiden teoksista ja teksteistä. Hän saa työkaluja ja malleja, jotka auttavat häntä pukemaan dilemmansa ja haasteensa sanoiksi. Hän alkaa ottamaan koppeja elämän kovista kierrepalloista sen sijaan, että hän jatkaisi niiden väistelyä.

Eksistentiaalinen valmentaja ja johtamiskouluttaja Barbro Teir osoittaa, kuinka eksistentiaalisia näkökulmia voi hyödyntää sekä yksityis- että työelämässä.

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, ja eksistentiaalinen filosofia pyrkii välttämään luokittelua ja yksinkertaistamista, selittämistä ja korjaamista”, hän kirjoittaa esipuheessa. Myös jokainen tapaaminen on ainutkertainen. Se, mitä Gunnin ja Alexin välillä tapahtuu, ei voisi tapahtua muiden ihmisten kesken.

Barbro Teir on sosiologi, joka omaa pitkän taustan media- ja kustannusalalta. Toimittajauran ja kahdenkymmenen vuoden jälkeen eri johtotehtävissä hän vaihtoi suuntaa ja syventyi eksistentiaaliseen filosofiaan EXIssä (Institutet för existentiell praktik), Tukholmassa. Vuonna 2018 hänestä tuli Suomen ensimmäinen sertifioitu eksistentiaalinen valmentaja. Hän työskentelee johtamiskoulutuksen parissa elinkeinoelämässä ja julkisella sektorilla.

www.perspectives.fi

I lager
Antal
-
+

Medarbetare

Barbro Teir, författare
Henrik Westbacke, omslagslayout & illustrationer

ISBN

978-952-94-3724-5

Förlag

Barbro Teir / All Those Perspectives

Omfång

156 s

Utgivningsår

2020-10-14

Original titel

Mått B/H/R

16 / 20 / 1,5 cm

Vikt

343 gram

Media/bandtyp

Inbunden

Språk

Finska

Åldersgrupp

Vuxna

Varugrupp

Nyckelord

Coaching
Filosofi
Ledarskap

Rekommenderad för dig