Valt antal överträffade lagret

Det du måste göra

Tom Wilhelms

Pristagare i Österbottniska kriminalromantävlingen!

26,55€ 24,14€

Ville Cederlund är en garvad journalist och krigskorrespondent. Han har sett hur lätt civilisationens tunna fernissa kan försvinna och hur helt vanliga människor plötsligt kan förvandlas till mördare och monster. Numera är han pensionär. Han bor ensam i sitt hus på den österbottniska landsbygden där han lever ett tillbakadraget liv med jakt, fiske och uteliv. Men Villes lugna tillvaro förändras när han en dag drabbas av en förfärande insikt: hans enda dotter lever i ett destruktivt och våldsamt äktenskap. Han förstår att hennes liv är i fara. Ville fattar ett ödesdigert beslut som kommer att förändra hela hans tillvaro.
Tom Wilhelms har skrivit en spännande kriminalroman om ett brännande tema där allt ställs på sin spets.

Tom Wilhelms är född 1946. Han har en bakgrund bland annat som journalist på Vasabladet och som dramatiker. Han har skrivit ett flertal pjäser både för den professionella teatern och för amatörteatern. Han har också själv spelat teater och regisserat egna och andras pjäser.
Det du måste göra är hans första roman och prisbelönades i en kriminalromantävling arrangerad av Scriptum, Svensk-Österbottniska Samfundet, Vasabladet och Österbottens Tidning.

I lager
Antal
-
+

Medarbetare

Tom Wilhelms, författare
Heidi Jylhä, omslag

ISBN

978-952-7005-46-0

Förlag

Scriptum

Omfång

162 s

Utgivningsår

2017

Original titel

Mått B/H/R

13,5 / 21 / 1 cm

Vikt

192 gram

Media/bandtyp

Limbunden

Språk

Svenska

Åldersgrupp

Vuxna

Varugrupp

Skönlitteratur

Nyckelord

Finlandssvensk skönlitteratur
Förlaget Scriptum
Österbotten
REA 2020